Tiedote liiketoimintakaupasta

Alppilan Sähköhuolto ja APH-Tech ovat solmineet liiketoimintakaupan muovitsauskoneiden osalta. Kaupan myötä seuraavat tuotemerkit siirtyvät Alppilan Sähköhuollon piiriin: Ritmo, PF-Schweißtechnologie, Munsch ja Herz. Tämä strateginen päätös vahvistaa Alppilan Sähköhuollon asemia entisestään työkalumarkkinoilla huoltoliiketoiminnassa.

"Tämä kauppa avaa meille uusia mahdollisuuksia palvella asiakkaitamme entistäkin laajemmin sekä tehokkaammin. APH-Techin vankka osaaminen muovihitsauskoneiden alalla täydentää osuvasti omaa teknistä asiantuntemustamme ja palveluvalikoimaamme." kertoo Alppilan Sähköhuollon hallituksen puheenjohtaja Niko Heikkala.

APH-Tech vastaa Alppilan Sähköhuollon henkilökunnan kouluttamisesta, jotta sama laadukas palvelu saa jatkoa.

Lisäksi Alppilan Sähköhuolto kouluttaa henkilöstöä kevään aikana valmistajien järjestämissä koulutuksissa tehtailla.

Jatkossa muovihitsauskoneiden huollon tilaaminen onnistuu kätevästi verkkosivuiltamme. Voit myös tuoda laitteet suoraan huoltoon liikkeeseemme Helsingin Tattariharjulle.

Mikäli teillä on kysymyksiä tai haluatte lisätietoja tästä liiketoimintakaupasta, olkaa hyvä ja ottakaa meihin yhteyttä.

Kiitämme teitä jatkuvasta tuestanne ja luottamuksestanne Alppilan Sähköhuoltoon.

Lisätietoja:

Niko Heikkala,niko@putkikierre.fi
Joel Kirsimaa,joel.kirsimaa@alppilansahko.fi
Alppilan Sähkö Oy
0404150513

Tommi Hassi
APH-Tech Oy
044 068 6900
tommi.hassi@aph-tech.fi

https://alppilansahko.fi/

Työkalut

Jos sydäntäsi lähellä on kappaleiden kiinnittäminen toisiinsa ja niiden irroittaminen toisistaan, niin käänny meidän puoleen. Meidän kautta saat niihin hommiin loistavat työkalut. Valikoimaamme kuuluu Spartus hitsauslaitteet ja plasmaleikkurit. Spartuksen valikoimasta löytyy laitteet MIG/TIG/MMA-hitsaukseen ja plasmaleikkaukseen jopa CNC-versioina.

Työkaluhuolto

Muovihitsauskoneiden huoltotoiminta on siirtynyt Alppilan Sähkölle.

https://alppilansahko.fi/

Sähkökäytöt

Mikä on kun ei hommat pyöri? Laitetaan hommat pyörimään. Meiltä kannattaa kysyä ratkaisuja sähkökäyttöjen ratkaisuihin. Voimme toimittaa sähkökäyttöjä avaimet käteen -periaatteella tai komponentteina. Kattavan yhteistyöverkoston kautta saamme toimitettua moottorit, vaihteet ja taajuusmuuttajat isoihin ja pieniin tarpeisiin.

Kylmälaiteasennus

3.1.2020 lähtien taskussa polttelee myös kylmälaiteliiketodistus, eli meillä on TUKES:n myöntämät valtuudet asentaa ja huoltaa alle 3 kg kylmäainetta sisältäviä kylmälaitteita. Kansankielellä olemme siis oikeutettuja, luvallistettuja ja pätevöityneitä asentamaan mm. ilmalämpöpumppuja. Jos kesähelteet askarruttaa mieltä, niin meiltäkin kannattaa kysyä helpotusta perspiraatioon. Kyllä me joku ratkaisu saadaan siihenkin.

Facebook

Lisätty ostoskoriin