Herz -työkalut muovin työstöön


Kauttamme saat kaikki Herzin työkoneet ja käsityökalut muovien työstämiseen. Herzin erittäin laajasta mallistosta löytyy sopivat koneet miltei kaikkeen tarpeeseen. Mallistossa mm. kuumakaasulaitteet (Heftipillit), extruuderit robottisovelluksiin, automaattihitsauskoneet PVC- ja bitumikattojen hitsaukseen, kuumakiilakoneet geomembraanien hitsaukseen sekä laaja kattaus erillaisia testilaitteita mm. läpilyöntitesterit, vakuumitesterit ja vetolujuustesterit. Suoritamme myös koneiden huollot ja toimitamme niihin varaosat ja lisävarusteet. Herzin koneet ovat vankkarakenteisia ja helppokäyttöisiä ja kohtuuhintaisia. Koneisiin voi alla olevien esitteiden lisäksi tutustua Herzin sivuilla https://www.herz-gmbh.com/en/ (avautuu uudessa ikkunassa)

Olkaa meihin yhteydessä, löydetään kyllä yhdessä ratkaisu kaikenlaisiin konetarpeisiin.


Herzin mielenkiintoisimpia uutuksia on LiiOn akkukäyttöinen kuumailmapuhallin korjaustöihin. Mm. PVC-katteiden pienimuotoisissa korjaustöissä ei tarvitse tuhrata aikaa jatkojohtojen kanssa pulaamiseen. LiiOn kulkee repussa akkuyksikkönsä kanssa. Akku kestää n.45 minuutin käytön täydellä teholla (600°C). Kuvaa klikkaamalla pääset Herzin sivuille katsomaan tarkemmat tiedot.

Työkoneet PVC- ja bitumikatteiden hitsaukseen ja testaukseen. Mallistosta löytyy käsityökalut puhaltimista automaattihitsauskoneisiin sekä tiiveyden testaamiseen vakuumi- ja läpilyöntitestauslaitteet. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Koneet termoplastisten muovilevyjen lämmittämiseen ja taivuttamiseen. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Hitsauskoneet suojapeitteden (pressujen) hitsaukseen, käsipuhaltimista automaattikoneisiin. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Käsi- ja automaattilaitteet hitsattavien muovilattioiden työstöön. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Testilaiteita tiiveyden ja lujuuden mittaukseen. Vetolujuustesterit, läpilyöntitesterit ja alipainetestaus. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Työkalut muovirakenteiden hitsaukseen. Esitteestä löytyy laitteet kuumakaasu- ja extruusiohitsaukseen sekä järeämmän pään extruuderit vaativiin robottisovelluksiin. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Koneet levyjen ja putkien puskuhitsaukseen. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Koneet maasuojakalvojen (geomempraanien) hitsaukseen. Mallistossa mm. kuumakiilakoneet ja saumatestilaitteet. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Ilmalämmittimet, puhaltimet ja prosessilämpötuotteet. Ratkaisuja kuumanilman tuottamiseen 1,6 - 25 kW teholuokissa. (kuvaa klikkaamalla esite avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätty ostoskoriin